Vierumäki

Vuokrausjaksot ja hakuajat

STLY:n lomaosake Vierumäellä tarjoaa jäsenistölle oivalliset puitteet virkistäytymiseen ja liikunnan harrastamiseen. Tilat ovatkin ahkerassa käytössä.

Vierumäen lomaosakkeen lomajaksot ovat haettavissa
Tutustu hakuohjeisiin

Lähetä sähköinen hakemuslomake viimeistään lokakuussa (talvijaksot) tai huhtikuussa(kesäjaksot). Yhdistys jakaa jaksot pian sen jälkeen ja ilmoitan jokaiselle hakemuksen lähettäneelle minkä jakson hakija sai vai jäikö hän tällä kertaa ilman lomajaksoa.

Aikaisempina vuosina kesän jaksoille tuli paljon hakemuksia ja lomaosakkeen varausaste kesä-elokuussa oli lähes 100%.

Hakemukseen kannattaa laittaa kaksi vaihtoehtoa ja huomautus jos ei ole koskaan aiemmin lomajaksoa hakenut tai jos on edellisissä hauissa jäänyt ilman jaksoa. Kannattaa myös mainita, jos seurueessa on useampia STLY:n jäseniä.

Laitettahan hakemukset yhdistyksen www-sivuilta löytyvällä lomakkeella sähköisesti. Mikäli on usemapi hakija samalle jaksolle, ne arvotaan.

Varausajan mahdollisia peruutuksia ja vapaaksi jääneitä jaksoja kannattaa tiedustella allekirjoittaneelta. Koetan myös päivittää kotisivujen varaustilannetta tehokkaasti (varaustilanne).

Vastaan mielelläni mahdollisiin kysymyksiin koskien Vierumäen lomaosakketta. Palautteet ja kehitysehdotukset  ovat myös tervetulleita.

Toiminnanjohtaja
Anne Ylijoki
stlyvierumaki@gmail.com
0505003711

Työterveyslääkäriyhdistyksen kautta tavoitat laajalti työterveyslääkäreitä ja työterveyshuollon palveluntuottajia ympäri Suomen.