Työpaikat

Uutta etsimässä?

Uutta etsimässä?

Etsitkö uutta työtä? STLY kotisivujen kautta työterveyshuollon palveluntuottajat etsivät työterveyslääkäreitä sekä pidempiin, että lyhyempiin työsuhteisiin.

Alta löydät mielenkiintoisia uusia haasteita itsellesi! Rohkeasti kohti uusia kokemuksia!

Työterveyshuollon ylilääkäri (Sairaala Nova, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy 9.6.2023 15:45

Tutustu tarkemmin työterveyshuollon ylilääkärin tehtävään ja työlääketieteen poliklinikan toimintaan osoitteessa https://www.terveysportti.fi/apps/dtk/tyt/article/ttl02151

Haemme nyt työlääketieteen poliklinikalle vakituiseen virkaan

TYÖTERVEYSHUOLLON YLILÄÄKÄRIÄ

Ylilääkärin tehtäväsi on työterveyshuollon, erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon yhteistyön, toiminnallisen integraation ylläpito ja kehittäminen Keski-Suomen hyvinvointialueella sekä vastuu TYÖOTE-toimintamallin yhteistyön toimivuudesta hyvinvointialueella.

Tehtävään kuuluu:
- Työlääketieteen poliklinikan johtaminen, ammattitautipotilaiden tutkimusten ja työterveyshuoltoon erikoistuvan lääkärin ohjaus, yhteydenpito yliopistoihin ja koulutusoikeuksien ylläpito
- Yhteyksien pito hyvinvointialueen työterveyshuollon toimijoihin ja toimijoista sairaalaan sekä työterveyshuollon keskinäisen yhteistyön kehittäminen
- Yhteydenpito kuntoutustoimijoihin ja hyvinvointialueen työpaikoille
- Sairaalassa työterveyshuollon konsultaatiot eri klinikoille työkyvystä, työkyvyn arvioinnista ja työhön liittyvistä sairauksista sekä hoitoketjujen valmisteluun osallistuminen
- Koulutustehtävät erikoissairaanhoidon sisällä eri klinikoiden omissa koulutuksissa, työterveyshuollon ja perusterveydenhuollon koulutuksissa sekä valtakunnallisissa koulutustapahtumissa
- Työterveyshuollon tutkimus- ja kehittämistoimintaan osallistuminen
- Keski-Suomen hyvinvointialueen työterveyshuollon järjestämisvastuun asiantuntijana toimiminen

Meiltä saat:
- työpaikan kehittämiselle myönteisessä, uusille ajatuksille avoimessa ja joustavasti toimivassa yksikössä
- kouluttautumis- ja tutkimustyömahdollisuudet
- työelämän joustot, osittaisen etätyömahdollisuuden ja kilpailukykyisen palkan, kysy lisää!
- hyvän työyhteisön ja uuden sairaalan toimitilat

Viran kelpoisuusehtona on työterveyshuollon erikoislääkärin pätevyys. Arvostamme hyvää työterveyshuollon kokemusta ja yhteistyövalmiutta eri tahojen kanssa.

Virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Virassa noudatetaan koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkärien virkaehtosopimuksen mukaan.

Jätäthän hakemuksesi tämän ilmoituksen yhteydessä olevasta linkistä. Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona.

Viihtyisässä ja nuorekkaassa Jyväskylässä sijaitsee Suomen suurin keskussairaala. Vireätä koulutus- ja tutkimusyhteistyötä on niin yliopiston kuin ammattikorkeakoulun kanssa. Jyväskylässä on hyvä tehdä töitä ja vapaa-ajallekin löytyy vaihtoehtoja runsaasti.

Tervetuloa meille töihin!

Yhteystiedot

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:
-
Visa Kervinen
ylilääkäri
Työlääketieteen poliklinikka
p. 050 560 8624
visa.kervinen@hyvaks.fi
-
Ilkka Mikkonen
Ylilääkäri
Kuntoutustoiminta, neurologia, fysiatria ja geriatria
p. 050 436 2509
ilkka.mikkonen@hyvaks.fi

Työterveyshuollon erikoislääkäri Atrian työterveysasemalle

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Millainen työ sinua odottaa

Tule Atrialle työterveyslääkäriksi - pääset toteuttamaan työterveyshuoltoa parhaimmillaan integroidussa työterveydessä! Tarvitsemme erinomaiseen joukkoomme täydennystä kollegan siirtyessä muihin tehtäviin. Hieno ja hyvin varustettu terveysasemamme on Seinäjoen Nurmossa Atrian tehtaan yhteydessä.

Tehtäviisi kuuluu Atrian Nurmon ja Seinäjoen henkilöstön työterveyshuollon kokonaisvaltaisten palvelujen suunnitteluun ja toteutukseen osallistuminen moniammatillisen tiimin jäsenenä. Työterveyslääkärin tehtävien lisäksi osallistut innostuneen ja edistyksellisen työterveyshuoltotiimimme jäsenenä työhyvinvoinnin kehittämiseen sekä työterveyshuollon toimintatapojen uudistamiseen. Toimit yhdessä johtavan työterveyslääkärin, neljän työterveyshoitajan, kahden työfysioterapeutin, työpsykologin ja työterveyssihteerin muodostamassa työterveyshuollon tiimissä. Tiimiämme täydentää työterveysasemallamme sairausvastaanottoa pitävä yleislääketieteen erikoislääkäri. Käytössämme on myös uravalmentajan palvelut.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn menestyvässä yrityksessä, osaavien kollegoiden tuen sekä ison ruokatalon kilpailukykyiset edut. Työskennellessäsi yrityksemme omassa työterveyshuollossa, tehtävään ei kuulu potilas- tai laskutusmäärällisiä suorituspaineita. Vastaanottokalenterisi voit myös rakentaa hyvin pitkälti omien toiveidesi mukaisesti. Haemme ensisijaisesti työterveyshuollon erikoislääkäriä työsuhteeseen, mutta voimme keskustella myös toimimisesta ammatinharjoittajana.

Hakuaika: 23.1.2023 - 19.2.2023
Tehtävän luonne: Toistaiseksi voimassaoleva
Sijainti: Atriantie 1, Seinäjoki

Lisätietoja tehtävästä antaa Atrian johtava työterveyslääkäri Timo Kinnunen, p. 040 4842 151.
Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia koko hakuajan. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta, joten jätä hakemuksesi viimeistään 30.3.2023 mennessä.

Työterveyslääkäriyhdistyksen kautta tavoitat laajalti työterveyslääkäreitä ja työterveyshuollon palveluntuottajia ympäri Suomen.