Työpaikat

Uutta etsimässä?

Uutta etsimässä?

Etsitkö uutta työtä? STLY kotisivujen kautta työterveyshuollon palveluntuottajat etsivät työterveyslääkäreitä sekä pidempiin, että lyhyempiin työsuhteisiin.

Alta löydät mielenkiintoisia uusia haasteita itsellesi! Rohkeasti kohti uusia kokemuksia!

Alta löytyy mm. 

Työterveyslaitos: Työterveyshuollon erikoislääkäri

Lahden seudun yritysterveys ry: vastaava työterveyslääkäri

Finla: lääkäri, työterveyslääkäri, Helsinki, Espoo, Vantaa, Pirkanmaa

Työterveyslääkäri tai yleislääkäri ABB:n työterveyshuoltoon

Mehiläisen lääkärikeskus Porvoo ja Loviisa: työterveyslääkäri ja työterveyslääkäri
Mehiläisen lääkärikeskus Kouvola: Työterveyslääkäri

Mehiläisen lääkärikeskus Kajaani: vastaava työterveyslääkäri ja työterveyslääkäri

Työterveyslaitos: Työterveyshuollon erikoislääkäri

Työskentelet työterveyshuollon erikoislääkärinä Helsingin Työlääketieteen klinikalla potilastoiminnassa ja osallistut työterveyshuoltoon erikoistuvien lääkärien ohjaamiseen. Lisäksi toimit kouluttajana työterveyshuollon pätevöittävässä koulutuksessa sekä muissa työterveyshuollon avoimissa ja tilauskoulutuksissa, osana moniammatillista kouluttajatiimiä.

Sinulla on myös mahdollisuus osallistua sinulle mieluisiin tutkimus- ja kehittämishankkeisiin, työlääketieteen ja työterveyden aihealueella. Osaamistasi voit lisäksi hyödyntää toimimalla asiantuntijatehtävissä omalla osaamisalueellasi. Tehtävässä voit suorittaa Helsingin yliopiston kaksivuotisen työlääketieteen lisäkoulutuksen.

Tehtävässä edellytämme työterveyshuollon erikoislääkärin pätevyyttä sekä vahvaa osaamista työterveyshuollon alalta. Sinulle on luontevaa toimia eri ammattiryhmien kanssa ja olet valmis jakamaan osaamistasi muille. Aikaisempi kokemus kouluttamisesta lähiopetuksena, videoyhteyksin ja verkkoympäristössä on tässä työssä eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn moniammatillisessa ja monitieteisessä työyhteisössä sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Käytössäsi on etätyömahdollisuus sekä joustava työaika. Haluamme tukea työhyvinvointiasi monipuolisilla työsuhde-eduilla, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, lounas-, liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää työajasta tunti viikossa liikuntaan.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Työpisteesi sijaitsee Töölön päätoimipisteessämme. Työsuhde on kokoaikainen, mutta osa-aikaisuudesta on mahdollista neuvotella. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 10.6.2022. Haethan pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja, ylilääkäri Eva Helaskoski, p. 046 851 2432 ja ylilääkäri Heikki Frilander, p. 046 850 5040.

Haku alkaa 17. toukokuuta 2022 ja päättyy 10. kesäkuuta 2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: vakituinen

 

Meyer Turku Oy: työterveyslääkäri

Haluatko työskennellä maailman upeimpien risteilyalusten parissa? Tule osaksi yhtä maailman vahvinta laivanrakennustiimiä!

Perheomisteinen Meyer Turku Oy on erikoistunut rakentamaan edistyksellisiä, innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä risteilyaluksia, joita rakennetaan vain muutamalla telakalla koko maailmassa. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737 ja tarinamme jatkuu.

Tarjoamme

Vuonna 1944 perustetun integroidun työterveyshuoltoyksikön mukautuvan ja yhteisöllisen tavan toimia. Työterveystiimissä toimii tällä hetkellä 12 työterveyshuollon ammattilaista asiallisissa vasta rakennetuissa toimitiloissa.

Telakalla pääset osaksi innostavaa työyhteisöä, jossa teemme tiiminä intohimolla töitä suurien projektien eteen.

Lisätietoja antaa

Heikki Kaukavuori
Johtava työterveyslääkäri
+358 400 811694 (soittoaika ma-to mieluiten klo 14.30-15.30)
heikki.kaukavuor(at)meyerturku.fi

Lahden seudun Yritysterveys ry: työterveyshuollon erikoislääkäri

TULE OSAKSI ILOISTA, PÄTEVÄÄ TIIMIÄMME, MEILLE POMOKSI, VASTAAVAKSI TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIKSI

Lahden seudun Yritysterveys ry on voittoa tavoittelematon, jäsenyritystensä omistama, hallitsema ja ylläpitämä työterveysasema. Palveluihin kuuluvat lakisääteinen ja ennaltaehkäisevä työterveyshuolto sekä yleislääkäritasoinen sairaanhoito. Toimimme kolmessa toimipisteessä, Lahdessa ja Orimattilassa. Toimipisteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä mm. pääkaupunkiseudulta.  Palvelemme 2100 asiakasta  230 jäsenyrityksessä, toimialat vaihtelevat teollisuudesta rakennusalaan, ravintoloihin, kauppoihin ja tilitoimistoihin. Työyhteisöömme kuuluvat tällä hetkellä työterveyslääkäri, viisi työterveyshoitajaa ja työterveyssihteeri. Käytössä on lääkäri-hoitaja-tiimityömalli ja työtä tehdään joustavasti ilman isoa byrokratiaa. Voit piipahtaa työkaverin ovella antamassa ohjeita, kysymässä neuvoa, tai vain vaihtamassa kuulumisia. Yhteistyö on siten hyvin välitöntä ja helppoa.

TOIVOMME

sinulta innostusta ja kykyä kehittää toimintaamme. Pienessä työyhteisössä tarvitsemme joustavuutta ja rentoa, mutta vastuullista otetta työhön.

TARJOAMME

sinulle mukavan työyhteisön, viihtyisät toimitilat, perehdytyksen työhön ja tiimimme tuen.
Työaika: Päivätyö, kokoaikainen tai osa-aikainen sekä mahdollisuus osittaiseen etätyöhön
Aloitus: Heti, sovittavissa.
Ota yhteyttä: Vastaava työterveyshoitaja Nitta Araja

nitta.araja(AT)yritysterveys.fi, p. 044 7751803

(Ilmoitus poistetaan viim. 31.12.2022)

Finla Työterveys etsii osaajia: lääkäri, työterveyslääkäri

LÄÄKÄRI
Pirkanmaa

Helsinki (Munkkisaari), Espoo (Tapiola), Vantaa (Hakkila)

Pääkaupunkiseudulla, Hämeenlinnassa ja Pirkanmaalla mielenkiintoisia töitä tarjolla niin työterveyshuollon erikoislääkärille kuin erikoistuvalle tai vasta erikoistumista harkitsevallekin. Pirkanmaalla myös mahdollisuus kerryttää kuntoutuspalveluita! Finla on pian 50 vuotta täyttävä, työterveyshuoltoon keskittyvä ry-omisteinen toimija, kannattaa tutustua.

Tervetuloa tutustumaan työterveyshuoltoon Finlaan! Meillä on toimipisteitä eri puolella Pirkanmaata, joten varmasti löytyy sopiva sijaintikin.

Kysy lisää ja laita hakemus tulemaan:

Vastaava työterveyslääkäri Tuula Angervuori-Pursila, tuula.angervuori-pursila at finla.fi

Työterveyspainotteisen sairaanhoidon vastaava lääkäri Marja-Leena Hyypiä: marja-leena.hyypia at finla.fi

Työterveyshuollon erikoistumisohjelma: johtava työterveyslääkäri Anniina Anttila, anniina.anttila at finla.fi

Tiedustelut:
Pääkaupunkiseutu: vastaava työterveyslääkäri Martti Rechardt, martti.rechardt at finla.fi
Pirkanmaa, Hämeenlinna ja erikoistumisohjelma: johtava työterveyslääkäri Anniina Anttila, anniina.anttila at finla.fi

Hakemuksen voit lähettää yllä oleviin osoitteisiin tai rekrytointi at finla.fi.

Työterveyslääkäri tai yleislääkäri ABB:n työterveyshuoltoon

Ota seuraava askel urallasi ja hae ABB:lle! Globaali teknologiayhtiömme vauhdittaa yhteiskunnan ja teollisuuden muutosta tuottavamman ja kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi. ABB:llä on selkeä tavoite edistää monimuotoisuutta ja osallisuutta kaikissa ulottuvuuksissa: sukupuoli, LGBTQ+, taidot, etnisyys ja sukupolvet. Olemme yhdessä lähteneet matkalle, jossa jokainen meistä erikseen ja yhdessä suhtautuu myönteisesti yksilöllisiin eroihin ja arvostaa niitä.

Etsimme työterveyslääkäriä tai yleislääkäriä ABB:lle, Strömberg Parkiin, Vaasaan. Tehtävässä pääset mielenkiintoiseen työhön hyvin toimivalle työterveysasemalle. ABB:n työterveysasemalla on hyvä resurssitilanne, kokeneet kollegat ja erittäin mukava työyhteisö. Yksikkömme myös kouluttaa työterveyshuollon lääkäreitä, joten mikäli työterveys alana kiinnostaa, niin sinulla on mahdollisuus kouluttautua työterveyslääkäriksi. Käytössämme on uudet hyvin toimivat toimitilat ja modernit työvälineet. Työterveysasema sijaitsee Vaasassa Strömberg Parkissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Myös osa-aikatyö on mahdollinen.

Työlläsi on päämäärä, josta voit olla ylpeä: olet mukana edistämässä neljättä teollista vallankumousta ja luomassa kestävää tulevaisuutta niin koko planeetalle kuin omalle urallesikin. Takanasi on ABB:n globaalin verkoston voima ja ABB:n työterveyshuoltoon maailmanluokan tiimit, joiden kanssa työskentelet ja joilta opit. Saat tilaisuuden haastaa itsesi joka päivä. Arvomme ABB:llä ovat organisaatiokulttuurimme kulmakivi. Neljä arvoamme ovat rohkeus, välittäminen, uteliaisuus ja yhteistyö, ja ne vaikuttavat kaikkeen mitä teemme, ohjaavat toimintaamme ja vuorovaikutustamme kollegojen, yhteistyökumppaneiden ja koko yhteiskunnan kanssa sekä auttavat meitä toteuttamaan tehtäväämme

Työterveystiimimme on ammattitaitoinen, kokenut ja olemme mukavaa porukkaa. Meillä pääset suunnittelemaan omaa työtäsi ja vaikuttamaan siihen haluamallasi tavalla. ABB panostaa työterveyteen ja työterveyshuollon kehittämiseen sekä työturvallisuuteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava työterveyslääkäri Nina Pöyry, puh. 050 335 7749.

Oletko kiinnostunut tehtävästä? Lähetä hakemuksesi 28.4.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Odotamme innolla hakemustasi! Lisätietoja ABB:stä: www.abb.com

Työterveys- ja yleislääkäreitä Porvoon ja Loviisan Mehiläisen lääkärikeskuksiin

Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme Porvoon ja Loviisan Mehiläisen lääkärikeskuksiin

TYÖTERVEYS- JA YLEISLÄÄKÄREITÄ

Porvoon ja Loviisan Mehiläiset kaipaavat joukkoonsa työterveyshuollon erikoislääkäreitä tai työterveyteen erikoistuvia lääkäreitä. Meille voit hakea lääkäriksi myös, jos työterveyslääkärin työ voisi olla unelmiesi ammatti. Autamme sinua urapolkusi rakentamisessa. Voit olla myös yleislääkäri, joka haluaa olla mukana pitämässä huolta työikäisestä väestöstämme.

Meillä Mehiläisellä haluamme toteuttaa parasta terveydenhuoltoa hyvässä työyhteisössä ja meillä on halu panostaa yhteiseen onnistumiseen, sillä meillä on elämä tehtävänä. Meillä voit toimia työterveyslääkärinä joko palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana. Meille henkilökunnan hyvinvointi on tärkeää ja siksi työmääräsi voi olla osa-aikainen tai kokoaikainen, riippuen omasta elämäntilanteestasi. Työtä on mahdollisuus tehdä myös osittain etänä.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä sekä hyvän ja monipuolisen asiakaskunnan. Työterveyslääkärin asiakaskokonaisuus voidaan rakentaa toiveitasi kuunnellen. Tukipalvelumme ovat työsi tukena, kuten esimerkiksi Mehidoc-sovellus, joka mahdollistaa päivittäisen työn hallinnan ja oman tarjonnan johtamisen. Työsuhteen alussa saat kattavan perehdytyksen sähköisten työkalujemme käyttöön ja tukea on helposti saatavilla myös työsi aloituksen jälkeen. Meillä Mehiläisellä järjestetään myös säännöllisesti koulutuksia.

Porvoon yksikkömme on viihtyisä ja palvelualtis henkilökuntamme auttaa asiassa kuin asiassa. Työterveyshoitajamme ovat kokeneita ja sitoutuneita hoitamaan yritysasiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä tehdään moniammatillista tiimityötä hyvässä yhteishengessä. Porvoon Mehiläisellä on laaja erikoisalatarjonta sekä laajat laboratorio- ja kuvantamisen palvelut. Alueen ainut yksityinen leikkaussali löytyy meiltä ja teemme päiväkirurgisia toimenpiteitä laajasti. Tiloissamme on tarjolla myös Hammas Mehiläisen palvelut.

Suomen parhaaksi sanotun pikkukaupungin Loviisan Mehiläinen henkii merellistä ja retroa tunnelmaa. Loviisan asema on pieni, mutta vilkas. Toimitilamme sijaitsevat Loviisan keskustassa, vain kivenheiton päästä mereltä. Pienen kaupungin etuihin kuuluvat myös hyvät pysäköintimahdollisuudet sekä lähellä oleva viihtyisä kahvila sekä lounasruokala. Loviisalaisia yritysasiakkaita ovat hoitamassa kaksi työterveyslääkäriä, yleislääkäri, kokeneet työterveyshoitajat, fysioterapeutti sekä palveluneuvoja. Loviisan Mehiläisellä on myös kattavat laboratoriopalvelut.

Olitpa sitten kiinnostunut työterveyshuollosta tai yleislääketieteestä, olemme valmiita neuvottelemaan juuri sinun näköisesi työtarjouksen. Olemme joustava yhteistyökumppani ja työnantaja, joten käydään yhdessä keskustelua siitä, mitä oikeasti odotat uraltasi ja jokapäiväisestä työstäsi.

Jos innostuit meistä ja haluat kuulla mahdollisuuksistamme lisää, ota meihin yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen sinulle sopivaan yksikköön. Rakennetaan yhdessä yksikön vastuuhenkilöiden kanssa sinulle sopiva paketti ja sinun näköisesi urapolku. Odotamme jo yhteydenottoasi!

Lisätietoja:

Resurssipäällikkö, Sylvia Laurén, puh. 040 671 3316 | sylvia.lauren@mehilainen.fi

Yksikönjohtaja, Elina Rautaporras, 040 735 5005 | elina.rautaporras@mehilainen.fi

Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Ilmoitus poistetaan viimeistään: 31.08.2022


MEHILÄISEN LÄÄKÄRIKESKUS KOUVOLA

Työterveyslääkäri Kouvolan Lääkärikeskukseen

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin

Tule TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIKSI Kouvolan Mehiläiseen
Työterveyslääkärinä kuulut työterveyden tiimiimme, jossa kehität ja viet asioita oikeaan suuntaan yhdessä muiden tiiminjäsenten kanssa. Sinulla on mahdollisuus käyttää luovuuttasi ja tuoda uutta ajattelua uusin näkökulmin. Tukea saat vastaavalta työterveyslääkäriltä sekä kollegoiltasi, kaikkea ei tarvitse ratkaista itse. Työssäsi voit hyödyntää tekoälyä hoidon vaikuttavuuden lisäämiseksi. Mehiläisessä on kehitetty vaikuttavia hoitomalleja, joihin on liitetty digitaalisia palveluita ja digitaalisia hoitopolkuja, joita yhdessä työterveystiimin kanssa toteutetaan. Näiden toteuttamiseen Sinä pääset mukaan.

Työterveyslääkärin työtä meillä voi tehdä palkkasuhteisena ja halutessasi muun työn voit tehdä ammatinharjoittajana. Jos ammatinharjoittajuus on vierasta niin ei hätää, autamme tässä alkuun, Sinun ei tarvitse olla asiantuntijana yrittäjyydessä. Käydään läpi erilaiset vaihtoehdot, jotka tulevat kyseeseen Sinun kohdallasi. Työaika voidaan sopia sillä työmäärällä, mikä sopii Sinun elämäntilanteeseesi. Henkilöstöedut Mehiläisellä ovat kattavat, kuten alennukset yhteistyökumppaneiden palveluista ja tuotteista sekä Mehiläisen asiakasedut omista palveluistamme. Palkkasuhteiseiselle tarjotaan lisäksi liikunta- ja kulttuurietu sekä kattava työterveyshuolto.

Kouvolan yksikössä toimii noin 70 ammatinharjoittajaa sekä noin 30 työntekijää. Eri alojen osaamista on saatavilla helposti konsultoiden tai kahvipöytäkeskusteluna, koulutuksia meillä järjestetään Mehiläisen sekä yksiköiden toimesta ja niihin voi osallistua oman mielenkiinnon mukaan. Koulutuksissa on mahdollisuus päästä keskusteluun mukaan, tutustua kollegoihin sekä vaikuttaa oman työnsä sisältöön.

Tästä linkistä pääsee Kouvolan Mehiläisen sekä Kouvolan esittelyyn:

Millaisia odotuksia Sinulla on töiden suhteen? Sovitaan tapaaminen, niin käydään asioita tarkemmin läpi.

Susanna Wallius, resurssipäällikkö
p. 0504326467, susanna.wallius@mehilainen.fi

Ilmoitus poistetaan viimeistään 31.3.2022

Vastaava työterveyslääkäri Kajaanin lääkärikeskukseen

Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä.

Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme VASTAAVAA TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ ja TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ Mehiläisen Työelämäpalveluihin Kajaaniin.

Mehiläisen Työelämäpalvelujen ydin ja vahvuus on palvelumalli, jolla pyrimme tiiviiseen ja vaikuttavaan yhteistyöhön asiakasorganisaatioidemme kanssa. Monipuoliset ennaltaehkäisevän työterveyshuollon palvelut sekä kattavat ja hyvin toimivat sairaanhoidon palvelut tukevat myös lääkäreidemme työtä. Tuemme lääkäreidemme ja muun henkilöstömme osaamista systemaattisella koulutusohjelmalla sekä erikoistuvien työterveyslääkäreiden koulutuksella.

Haemme henkilöä, jolla on aitoa intoa liittyä mukaan innostavaan joukkoomme toteuttamaan maan parasta työterveyshuoltoa hyvässä työyhteisössä ja upeissa uusissa tiloissa Kajaanin parhaalla paikalla. ''Hyvässä ilmapiirissä ja osaavan tiimin kanssa työ on antoisaa. Työpäivän jälkeen mietin usein, että miten olikin taas niin mukava päivä'', kertoo työterveyslääkäri Jami Ohtonen.


Odotamme sinulta:

erikoislääkärin tutkintoa tai kiinnostusta erikoistua työterveyshuoltoon
dynaamista, eteenpäin katsovaa kehitysmyönteisyyttä
asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta

Tarjoamme sinulle:

monipuoliset työtehtävät ja hyvän asiakaskunnan
moniammatillisen tiimin ja työyhteisön tuen
markkinoiden edistyksellisimmät työterveyshuollon palvelumallit sekä työkalut
mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen
yhteiseen onnistumiseen panostavan työyhteisön

Töiden aloitus sopimukseen mukaan. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot ovat neuvoteltavissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa: palvelupäällikkö Saara Sarhaluoma, 044 7921200, saara.sarhaluoma@mehilainen.fi

 

Työterveyslääkäriyhdistyksen kautta tavoitat laajalti työterveyslääkäreitä ja työterveyshuollon palveluntuottajia ympäri Suomen.