Työpaikat

Uutta etsimässä?

Uutta etsimässä?

Etsitkö uutta työtä? STLY kotisivujen kautta työterveyshuollon palveluntuottajat etsivät työterveyslääkäreitä sekä pidempiin, että lyhyempiin työsuhteisiin.

Alta löydät mielenkiintoisia uusia haasteita itsellesi! Rohkeasti kohti uusia kokemuksia!

 

 

ABB ETSII OSAAJAA
 

Yleislääkäri ABB:n työterveyshuoltoon

Ota seuraava askel urallasi ja hae ABB:lle! Globaali teknologiayhtiömme vauhdittaa yhteiskunnan ja teollisuuden muutosta tuottavamman ja kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi. ABB:llä on selkeä tavoite edistää monimuotoisuutta ja osallisuutta kaikissa ulottuvuuksissa: sukupuoli, LGBTQ+, taidot, etnisyys ja sukupolvet. Olemme yhdessä lähteneet matkalle, jossa jokainen meistä erikseen ja yhdessä suhtautuu myönteisesti yksilöllisiin eroihin ja arvostaa niitä.

 

Etsimme yleislääkäriä työterveyshuoltoon ABB:lle, Strömberg Parkiin, Vaasaan. Tehtävässä pääset mielenkiintoiseen yleislääkärin työhön hyvin toimivalle työterveysasemalle. ABB:n työterveysasemalla on hyvä resurssitilanne, kokeneet kollegat ja erittäin mukava työyhteisö. Yksikkömme myös kouluttaa työterveyshuollon lääkäreitä, joten mikäli työterveys alana kiinnostaa, niin sinulla on mahdollisuus kouluttautua työterveyslääkäriksi. Käytössämme on uudet hyvin toimivat toimitilat ja modernit työvälineet. Työterveysasema sijaitsee Vaasassa Strömberg Parkissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Vastuualueesi

Yleislääkärin tehtävät työterveyshuollossa

Työskentely moniammatillisessa tiimissä

Taustasi

Olet lääketieteen lisensiaatti

Odotamme sinulta aloitteellisuutta ja yhteistyötaitoja moniammatillisessa tiimissä

Potilaasi odottavat sinulta jatkuvuutta potilas-lääkärisuhteessa. Vuorovaikutus eri kulttuuritaustaisten henkilöiden kanssa on osa mielenkiintoista työtäsi

Työskentelykielenä on suomi ja englanti

Lisätietoja meistä

Työlläsi on päämäärä, josta voit olla ylpeä: olet mukana edistämässä neljättä teollista vallankumousta ja luomassa kestävää tulevaisuutta niin koko planeetalle kuin omalle urallesikin. Takanasi on ABB:n globaalin verkoston voima ja maailmanluokan tiimit, joiden kanssa työskentelet ja joilta opit. Saat tilaisuuden haastaa itsesi joka päivä. Arvomme ABB:llä ovat organisaatiokulttuurimme kulmakivi. Neljä arvoamme ovat rohkeus, välittäminen, uteliaisuus ja yhteistyö, ja ne vaikuttavat kaikkeen mitä teemme, ohjaavat toimintaamme ja vuorovaikutustamme kollegojen, yhteistyökumppaneiden ja koko yhteiskunnan kanssa sekä auttavat meitä toteuttamaan tehtäväämme ABB työllistää Suomessa noin 5000 henkilöä ja on yksi suurimmista teollisista työnantajista. Suomen ABB toimii yli 20 paikkakunnalla ja tehdaskeskittymät sijaitsevat Helsingissä, Vaasassa, Porvoossa ja Haminassa. Globaalina yrityksenä pystymme tarjoamaan myös kansainvälisiä työmahdollisuuksia. Työterveystiimimme on ammattitaitoinen, kokenut ja olemme mukavaa porukkaa. Meillä pääset suunnittelemaan omaa työtäsi ja vaikuttamaan siihen haluamallasi tavalla. ABB panostaa työterveyteen ja työterveyshuollon kehittämiseen. Lisätietoja tehtävästä antaa johtava työterveyslääkäri Nina Pöyry, +358 50 335 7749. Oletko kiinnostunut tehtävästä? Lähetä hakemuksesi 18.10.2021 mennessä. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Odotamme innolla hakemustasi! Lisätietoja ABB:stä: www.abb.com

Publication ID: FI79853709_E2

Vanhenee 19.10.2021

 

Työterveyslääkäriyhdistyksen kautta tavoitat laajalti työterveyslääkäreitä ja työterveyshuollon palveluntuottajia ympäri Suomen.