Työpaikat

Uutta etsimässä?

Uutta etsimässä?

Etsitkö uutta työtä? STLY kotisivujen kautta työterveyshuollon palveluntuottajat etsivät työterveyslääkäreitä sekä pidempiin, että lyhyempiin työsuhteisiin.

Alta löydät mielenkiintoisia uusia haasteita itsellesi! Rohkeasti kohti uusia kokemuksia!

Alta löytyy mm. 

ABB Vaasa: työterveyslääkäri

Lahden seudun yritysterveys ry: vastaava työterveyslääkäri

Finla: lääkäri, työterveyslääkäri, Helsinki, Espoo, Vantaa, Pirkanmaa

Mehiläisen lääkärikeskus Kajaani: vastaava työterveyslääkäri ja työterveyslääkäri

Työterveyslääkäri ABB:n työterveyshuoltoon

Ota seuraava askel urallasi ja hae ABB:lle! Globaali teknologiayhtiömme vauhdittaa yhteiskunnan ja teollisuuden muutosta tuottavamman ja kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi. ABB:llä on selkeä tavoite edistää monimuotoisuutta ja osallisuutta kaikissa ulottuvuuksissa: sukupuoli, LGBTQ+, taidot, etnisyys ja sukupolvet. Olemme yhdessä lähteneet matkalle, jossa jokainen meistä erikseen ja yhdessä suhtautuu myönteisesti yksilöllisiin eroihin ja arvostaa niitä.

Etsimme työterveyslääkäriä ABB:lle, Strömberg Parkiin, Vaasaan. Tehtävässä pääset mielenkiintoiseen työhön hyvin toimivalle työterveysasemalle. Meillä on kokeneita työterveyshuollon ammattilaisia ja erittäin mukava työyhteisö. Käytössämme on uudet hyvin toimivat toimitilat ja modernit työvälineet, jotka mahdollistavat myös etätyöskentelyä. Työterveysasema sijaitsee Vaasassa Strömberg Parkissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Etuina tarjoamme tällä hetkellä esim vuosibonuksen, joustavan työaikamallin, osin tuetun lounaan, kehitystä ja koulutusta, osakkeenomistusohjelman, etuja lapsiperheille, liikunta-, hieronta-, ja kulttuuriedun sekä useita harrastuskerhoja.

Tehtävässä raportoidaan seuraavalle henkilölle: Johtava työterveyslääkäri

Vastuualueesi: Työterveyslääkärin tehtävät työterveyshuollossa, työskentely moniammatillisessa tiimissä

Taustasi: Olet lääketieteen lisensiaatti, työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri tai jo mahdollisesti työterveyshuollon erikoislääkäri

Odotamme sinulta aloitteellisuutta ja yhteistyötaitoja sekä oman moniammatillisen tiimimme sisällä että ABB:n sidosryhmien kanssa

Potilaasi odottavat sinulta jatkuvuutta potilas-lääkärisuhteessa. Vuorovaikutus eri kulttuuritaustaisten henkilöiden kanssa on osa mielenkiintoista työtäsi

Työskentelykielenä on suomi ja englanti

Lisätietoja meistä

Työlläsi on päämäärä, josta voit olla ylpeä: olet mukana edistämässä neljättä teollista vallankumousta ja luomassa kestävää tulevaisuutta niin koko planeetalle kuin omalle urallesikin. Takanasi on ABB:n globaalin verkoston voima ja ABB:n työterveyshuoltoon maailmanluokan tiimit, joiden kanssa työskentelet ja joilta opit. Saat tilaisuuden haastaa itsesi joka päivä. Arvomme ABB:llä ovat organisaatiokulttuurimme kulmakivi. Neljä arvoamme ovat rohkeus, välittäminen, uteliaisuus ja yhteistyö, ja ne vaikuttavat kaikkeen mitä teemme, ohjaavat toimintaamme ja vuorovaikutustamme kollegojen, yhteistyökumppaneiden ja koko yhteiskunnan kanssa sekä auttavat meitä toteuttamaan tehtäväämme ABB työllistää Suomessa noin 5000 henkilöä ja on yksi suurimmista teollisista työnantajista. Suomen ABB toimii yli 20 paikkakunnalla ja tehdaskeskittymät sijaitsevat Helsingissä, Vaasassa, Porvoossa ja Haminassa. Globaalina yrityksenä pystymme tarjoamaan myös kansainvälisiä työmahdollisuuksia. Työterveystiimimme on ammattitaitoinen, kokenut ja olemme mukavaa porukkaa. Meillä pääset suunnittelemaan omaa työtäsi ja vaikuttamaan siihen haluamallasi tavalla. ABB panostaa työterveyteen ja työterveyshuollon kehittämiseen sekä työturvallisuuteen. Lisätietoja tehtävästä antaa johtava työterveyslääkäri Nina Pöyry, puh. 050 335 7749. Oletko kiinnostunut tehtävästä? Lähetä hakemuksesi 16.12.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Odotamme innolla hakemustasi! Lisätietoja ABB:stä: www.abb.com

Meyer Turku Oy: työterveyslääkäri

Haluatko työskennellä maailman upeimpien risteilyalusten parissa? Tule osaksi yhtä maailman vahvinta laivanrakennustiimiä!

Perheomisteinen Meyer Turku Oy on erikoistunut rakentamaan edistyksellisiä, innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä risteilyaluksia, joita rakennetaan vain muutamalla telakalla koko maailmassa. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737 ja tarinamme jatkuu.

Tarjoamme

Vuonna 1944 perustetun integroidun työterveyshuoltoyksikön mukautuvan ja yhteisöllisen tavan toimia. Työterveystiimissä toimii tällä hetkellä 12 työterveyshuollon ammattilaista asiallisissa vasta rakennetuissa toimitiloissa.

Telakalla pääset osaksi innostavaa työyhteisöä, jossa teemme tiiminä intohimolla töitä suurien projektien eteen.

Lisätietoja antaa

Heikki Kaukavuori
Johtava työterveyslääkäri
+358 400 811694 (soittoaika ma-to mieluiten klo 14.30-15.30)
heikki.kaukavuor(at)meyerturku.fi

Lahden seudun Yritysterveys ry: työterveyshuollon erikoislääkäri

TULE OSAKSI ILOISTA, PÄTEVÄÄ TIIMIÄMME, MEILLE POMOKSI, VASTAAVAKSI TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIKSI

Lahden seudun Yritysterveys ry on voittoa tavoittelematon, jäsenyritystensä omistama, hallitsema ja ylläpitämä työterveysasema. Palveluihin kuuluvat lakisääteinen ja ennaltaehkäisevä työterveyshuolto sekä yleislääkäritasoinen sairaanhoito. Toimimme kolmessa toimipisteessä, Lahdessa ja Orimattilassa. Toimipisteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä mm. pääkaupunkiseudulta.  Palvelemme 2100 asiakasta  230 jäsenyrityksessä, toimialat vaihtelevat teollisuudesta rakennusalaan, ravintoloihin, kauppoihin ja tilitoimistoihin. Työyhteisöömme kuuluvat tällä hetkellä työterveyslääkäri, viisi työterveyshoitajaa ja työterveyssihteeri. Käytössä on lääkäri-hoitaja-tiimityömalli ja työtä tehdään joustavasti ilman isoa byrokratiaa. Voit piipahtaa työkaverin ovella antamassa ohjeita, kysymässä neuvoa, tai vain vaihtamassa kuulumisia. Yhteistyö on siten hyvin välitöntä ja helppoa.

TOIVOMME

sinulta innostusta ja kykyä kehittää toimintaamme. Pienessä työyhteisössä tarvitsemme joustavuutta ja rentoa, mutta vastuullista otetta työhön.

TARJOAMME

sinulle mukavan työyhteisön, viihtyisät toimitilat, perehdytyksen työhön ja tiimimme tuen.
Työaika: Päivätyö, kokoaikainen tai osa-aikainen sekä mahdollisuus osittaiseen etätyöhön
Aloitus: Heti, sovittavissa.
Ota yhteyttä: Vastaava työterveyshoitaja Nitta Araja

nitta.araja(AT)yritysterveys.fi, p. 044 7751803

(Ilmoitus poistetaan viim. 31.12.2022)

Finla Työterveys etsii osaajia: lääkäri, työterveyslääkäri

LÄÄKÄRI
Pirkanmaa

Helsinki (Munkkisaari), Espoo (Tapiola), Vantaa (Hakkila)

Pääkaupunkiseudulla, Hämeenlinnassa ja Pirkanmaalla mielenkiintoisia töitä tarjolla niin työterveyshuollon erikoislääkärille kuin erikoistuvalle tai vasta erikoistumista harkitsevallekin. Pirkanmaalla myös mahdollisuus kerryttää kuntoutuspalveluita! Finla on pian 50 vuotta täyttävä, työterveyshuoltoon keskittyvä ry-omisteinen toimija, kannattaa tutustua.

Tervetuloa tutustumaan työterveyshuoltoon Finlaan! Meillä on toimipisteitä eri puolella Pirkanmaata, joten varmasti löytyy sopiva sijaintikin.

Kysy lisää ja laita hakemus tulemaan:

Vastaava työterveyslääkäri Tuula Angervuori-Pursila, tuula.angervuori-pursila at finla.fi

Työterveyspainotteisen sairaanhoidon vastaava lääkäri Marja-Leena Hyypiä: marja-leena.hyypia at finla.fi

Työterveyshuollon erikoistumisohjelma: johtava työterveyslääkäri Anniina Anttila, anniina.anttila at finla.fi

Tiedustelut:
Pääkaupunkiseutu: vastaava työterveyslääkäri Martti Rechardt, martti.rechardt at finla.fi
Pirkanmaa, Hämeenlinna ja erikoistumisohjelma: johtava työterveyslääkäri Anniina Anttila, anniina.anttila at finla.fi

Hakemuksen voit lähettää yllä oleviin osoitteisiin tai rekrytointi at finla.fi.

Työterveyslääkäri tai yleislääkäri ABB:n työterveyshuoltoon

Ota seuraava askel urallasi ja hae ABB:lle! Globaali teknologiayhtiömme vauhdittaa yhteiskunnan ja teollisuuden muutosta tuottavamman ja kestävämmän tulevaisuuden saavuttamiseksi. ABB:llä on selkeä tavoite edistää monimuotoisuutta ja osallisuutta kaikissa ulottuvuuksissa: sukupuoli, LGBTQ+, taidot, etnisyys ja sukupolvet. Olemme yhdessä lähteneet matkalle, jossa jokainen meistä erikseen ja yhdessä suhtautuu myönteisesti yksilöllisiin eroihin ja arvostaa niitä.

Etsimme työterveyslääkäriä tai yleislääkäriä ABB:lle, Strömberg Parkiin, Vaasaan. Tehtävässä pääset mielenkiintoiseen työhön hyvin toimivalle työterveysasemalle. ABB:n työterveysasemalla on hyvä resurssitilanne, kokeneet kollegat ja erittäin mukava työyhteisö. Yksikkömme myös kouluttaa työterveyshuollon lääkäreitä, joten mikäli työterveys alana kiinnostaa, niin sinulla on mahdollisuus kouluttautua työterveyslääkäriksi. Käytössämme on uudet hyvin toimivat toimitilat ja modernit työvälineet. Työterveysasema sijaitsee Vaasassa Strömberg Parkissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Myös osa-aikatyö on mahdollinen.

Työlläsi on päämäärä, josta voit olla ylpeä: olet mukana edistämässä neljättä teollista vallankumousta ja luomassa kestävää tulevaisuutta niin koko planeetalle kuin omalle urallesikin. Takanasi on ABB:n globaalin verkoston voima ja ABB:n työterveyshuoltoon maailmanluokan tiimit, joiden kanssa työskentelet ja joilta opit. Saat tilaisuuden haastaa itsesi joka päivä. Arvomme ABB:llä ovat organisaatiokulttuurimme kulmakivi. Neljä arvoamme ovat rohkeus, välittäminen, uteliaisuus ja yhteistyö, ja ne vaikuttavat kaikkeen mitä teemme, ohjaavat toimintaamme ja vuorovaikutustamme kollegojen, yhteistyökumppaneiden ja koko yhteiskunnan kanssa sekä auttavat meitä toteuttamaan tehtäväämme

Työterveystiimimme on ammattitaitoinen, kokenut ja olemme mukavaa porukkaa. Meillä pääset suunnittelemaan omaa työtäsi ja vaikuttamaan siihen haluamallasi tavalla. ABB panostaa työterveyteen ja työterveyshuollon kehittämiseen sekä työturvallisuuteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava työterveyslääkäri Nina Pöyry, puh. 050 335 7749.

Oletko kiinnostunut tehtävästä? Lähetä hakemuksesi 28.4.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Odotamme innolla hakemustasi! Lisätietoja ABB:stä: www.abb.com


 

Vastaava työterveyslääkäri Kajaanin lääkärikeskukseen

Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä.

Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme VASTAAVAA TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ ja TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ Mehiläisen Työelämäpalveluihin Kajaaniin.

Mehiläisen Työelämäpalvelujen ydin ja vahvuus on palvelumalli, jolla pyrimme tiiviiseen ja vaikuttavaan yhteistyöhön asiakasorganisaatioidemme kanssa. Monipuoliset ennaltaehkäisevän työterveyshuollon palvelut sekä kattavat ja hyvin toimivat sairaanhoidon palvelut tukevat myös lääkäreidemme työtä. Tuemme lääkäreidemme ja muun henkilöstömme osaamista systemaattisella koulutusohjelmalla sekä erikoistuvien työterveyslääkäreiden koulutuksella.

Haemme henkilöä, jolla on aitoa intoa liittyä mukaan innostavaan joukkoomme toteuttamaan maan parasta työterveyshuoltoa hyvässä työyhteisössä ja upeissa uusissa tiloissa Kajaanin parhaalla paikalla. ''Hyvässä ilmapiirissä ja osaavan tiimin kanssa työ on antoisaa. Työpäivän jälkeen mietin usein, että miten olikin taas niin mukava päivä'', kertoo työterveyslääkäri Jami Ohtonen.


Odotamme sinulta:

erikoislääkärin tutkintoa tai kiinnostusta erikoistua työterveyshuoltoon
dynaamista, eteenpäin katsovaa kehitysmyönteisyyttä
asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta

Tarjoamme sinulle:

monipuoliset työtehtävät ja hyvän asiakaskunnan
moniammatillisen tiimin ja työyhteisön tuen
markkinoiden edistyksellisimmät työterveyshuollon palvelumallit sekä työkalut
mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen
yhteiseen onnistumiseen panostavan työyhteisön

Töiden aloitus sopimukseen mukaan. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot ovat neuvoteltavissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa: palvelupäällikkö Saara Sarhaluoma, 044 7921200, saara.sarhaluoma@mehilainen.fi

 

Työterveyslääkäriyhdistyksen kautta tavoitat laajalti työterveyslääkäreitä ja työterveyshuollon palveluntuottajia ympäri Suomen.