Työpaikat

Uutta etsimässä?

Uutta etsimässä?

Etsitkö uutta työtä? STLY kotisivujen kautta työterveyshuollon palveluntuottajat etsivät työterveyslääkäreitä sekä pidempiin, että lyhyempiin työsuhteisiin.

Alta löydät mielenkiintoisia uusia haasteita itsellesi! Rohkeasti kohti uusia kokemuksia!

 

Työterveyshuollon erikoislääkäri Atrian työterveysasemalle

Atria on vastuullinen kansainvälinen ruokatalo, jonka päätuote on hyvä ruoka. Me Atrialla haluamme tarjota ihmisille hyvän ja merkityksellisen työn, hyvinvoivan ja arvostavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittymiseen. Koska hyvästä työstä tulee parempi mieli.

Millainen työ sinua odottaa

Tule Atrialle työterveyslääkäriksi - pääset toteuttamaan työterveyshuoltoa parhaimmillaan integroidussa työterveydessä! Tarvitsemme erinomaiseen joukkoomme täydennystä kollegan siirtyessä muihin tehtäviin. Hieno ja hyvin varustettu terveysasemamme on Seinäjoen Nurmossa Atrian tehtaan yhteydessä.

Tehtäviisi kuuluu Atrian Nurmon ja Seinäjoen henkilöstön työterveyshuollon kokonaisvaltaisten palvelujen suunnitteluun ja toteutukseen osallistuminen moniammatillisen tiimin jäsenenä. Työterveyslääkärin tehtävien lisäksi osallistut innostuneen ja edistyksellisen työterveyshuoltotiimimme jäsenenä työhyvinvoinnin kehittämiseen sekä työterveyshuollon toimintatapojen uudistamiseen. Toimit yhdessä johtavan työterveyslääkärin, neljän työterveyshoitajan, kahden työfysioterapeutin, työpsykologin ja työterveyssihteerin muodostamassa työterveyshuollon tiimissä. Tiimiämme täydentää työterveysasemallamme sairausvastaanottoa pitävä yleislääketieteen erikoislääkäri. Käytössämme on myös uravalmentajan palvelut.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn menestyvässä yrityksessä, osaavien kollegoiden tuen sekä ison ruokatalon kilpailukykyiset edut. Työskennellessäsi yrityksemme omassa työterveyshuollossa, tehtävään ei kuulu potilas- tai laskutusmäärällisiä suorituspaineita. Vastaanottokalenterisi voit myös rakentaa hyvin pitkälti omien toiveidesi mukaisesti. Haemme ensisijaisesti työterveyshuollon erikoislääkäriä työsuhteeseen, mutta voimme keskustella myös toimimisesta ammatinharjoittajana.

Hakuaika: 23.1.2023 - 19.2.2023
Tehtävän luonne: Toistaiseksi voimassaoleva
Sijainti: Atriantie 1, Seinäjoki

Lisätietoja tehtävästä antaa Atrian johtava työterveyslääkäri Timo Kinnunen, p. 040 4842 151.
Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia koko hakuajan. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Haluaisimme kuulla sinusta, joten jätä hakemuksesi viimeistään 30.3.2023 mennessä.

Työterveyslääkäriyhdistyksen kautta tavoitat laajalti työterveyslääkäreitä ja työterveyshuollon palveluntuottajia ympäri Suomen.