Vierumäki

Vuokraamisen hakuohje

Vierumäen lomaosakkeen vuokraaminen, Hakuohje

STLY:n Vierumäen lomaosakkeen lomajaksot ovat nyt haettavissa.

Katso hakuohjeet ja lähetä hakemuslomake varaussivulta

Lähetä sähköinen hakemuslomake. Yhdistys jakaa jaksot pian tämän jälkeen ja ilmoitan jokaiselle hakemuksen lähettäneelle minkä jakson hakija sai vai jäikö hän tällä kertaa ilman lomajaksoa.

Aikaisemmin jaksoille tuli paljon hakemuksia ja lomaosakkeen varausaste kesä-elokuussa oli lähes 100%.

Hakemukseen kannattaa laittaa kaksi vaihtoehtoa ja huomautus jos ei ole koskaan aiemmin lomajaksoa hakenut tai jos on edellisissä hauissa jäänyt ilman jaksoa. Kannattaa myös mainita jos seurueessa on useampia STLY:n jäseniä.

 

Vapaat jaksot sekä hakulomakkeen löydät tästä.

Niille, jotka saavat haluamansa vuokrausjakson, lähetetään tarkemmat ohjeet miten jatkossa tulee toimia. Tiedonkulun helpottamiseksi laita hakulomakkeeseen sähköpostiosoitteesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi.

On tärkeää, että laitat hakemukseesi tarkat päivämäärät (arkijakso ma-pe, viikonloppujakso pe-su). Epämääräisesti tehtyjä hakemuksia (esim. syyskuussa jokin jakso) ei voi ottaa käsittelyyn tasapuolisuudenkaan nimessä!

Vuokraushinnat:

  • Arkijakso (ma klo 16 – pe klo 12): 200 €, paitsi viikot 8-10, pääsiäinen, 1.6-30.9.,  korotettu hinta koskee myös koululaisten syyslomaviikkoja  42 ja 43 sekä viikot 51-1: 250 €
  • Viikonloppujakso (pe klo 16 – su klo 24 / ilta); 200 €, paitsi viikot 8-10, pääsiäinen, 1.6-30.9,  korotettu hinta koskee myös koululaisten syyslomaviikkoja sekä 51-1: 250 €
  • Jos vapaita jaksoja jää jäljelle, voi niitä saada vuokrattua myös yksittäisiä päiviä à 50 €. Näitä päiviä voi varata aikaisintaan kuukautta ennen ko. päiviä.
  • Siivousmaksu 100 € ja liinavaatemaksut 7.32 €/hlö, jotka palveluntuottaja (N Clean) laskuttaa STLY:ltä jälkikäteen. Siivous- ja liinavaatemaksut ovat pakollisia.

Lisätietoja Vierumäen urheiluopistosta:

Terveisin

Toiminnanjohtaja
Anne Ylijoki
stlyvierumaki@gmail.com
0505003711

Lomaosakkeen hakulomake

Työterveyslääkäriyhdistyksen kautta tavoitat laajalti työterveyslääkäreitä ja työterveyshuollon palveluntuottajia ympäri Suomen.