Yhdistyksestä

Vierumäki

Vierumäen lomaosake

STLY:n lomaosake Vierumäellä valmistui joulukuussa 1999. Maja on varustettu kaikin mukavuuksin mahdollistaen 8 henkilön majoittumisen. Huoneita on 4, joista 1 on 2-hengen ja 3 1-hengen huonetta. Parvelle mahtuu majoittumaan 3 henkilöä. Maja sijaitsee golfkentän ja hiihtolatujen välittömässä läheisyydessä. Tenniskenttä käyttöoikeuksineen on n. 50 m päässä.

Lomaosake tarjoaa jäsenistöllemme sekä heidän perheilleen ja ystävilleen liikunnallisesti monipuoliset mahdollisuudet Vierumäen hyvin hoidetussa ympäristössä. Majaa käytetään myös STLY:n hallituksen, Työterveyslääkärilehden toimituksen sekä alaosastojen hallitusten kokouksiin sekä mahdollisesti jäsenistön tyky-hankkeisiin. Vierumäen tarjoamista palveluista, sijainnista, ajo-ohjeista jne. saat lisätietoa osoitteesta www.vierumaki.fi tai Vierumäen myyntipalvelusta puh 0300 870870.

Lomaosakkeen vuokraamista koskevat säännöt on hyväksytty STLY:n hallituksessa, joka on lomaosakkeen toimintaa valvova ylin elin. Säännöstö on laadittu yhteistyössä Vierumäen urheiluopiston kanssa niin, että majan käyttäjillä olisi mahdollisimman hyvät mahdollisuudet osallistua Vierumäen monipuoliseen kurssitoimintaan. Vuokraushinnoissa on pyritty kohtuullisuuteen, mutta pieni omavastuu on haluttu säilyttää, jotta yhteinen lomaosakkeemme pysyisi hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään.

Lomaosakkeeseen kuuluu myös golfin Y-osake, joka sisältää 4 pelioikeutta. Nämä ovat lomaosakkeen sen hetkisen vuokraajan käytössä. Vaihtopäivä perjantain pelioikeudet kuuluvat ko. päivänä mökkiin saapujalle. Mikäli vuokraaja ei käytä pelioikeuksia, ovat ne STLY:n muiden jäsenten käytettävissä. Vapaina olevia pelioikeuksia voi tiedustella caddie-masterin toimistosta. 
Vierumäki golf

Tupakointia ja kotieläimiä ei lomaosakkeessa sallita. Näin kaikki voivat nauttia majan mukavuuksista.

STLY:n hallituksen laatimia sääntöjä on noudatettava. Noudattamatta jättäminen voi johtaa vuokrausoikeuden menettämiseen.

Vastaan mielelläni kaikkiin lomaosaketta koskeviin kysymyksiin.

Toiminnanjohtaja
Anne Ylijoki
stlyvierumaki@gmail.com

0505003711

 

Työterveyslääkäriyhdistyksen kautta tavoitat laajalti työterveyslääkäreitä ja työterveyshuollon palveluntuottajia ympäri Suomen.