AbbVie Oy

Suomen Työterveyslääkäriyhdistys ry

STLY Kevätseminaari 2020 "Globaali työelämä"

STLY Kevätseminaari 2020 "Globaali työelämä"

Perjantai 27.3.- lauantai 28.3.2020

Varaa kalenteriisi jo valmiiksi aikaa STLY:n kevätseminaaria varten. Aiheena on erittäin ajankohtainen ja mielenkiintoinen "Globaali työelämä". 

Ilmoittautuminen ja tarkemmat tiedot:
https://e.eventos.fi/events/stly/stly-kevatseminaari/home

Ilmoittautuminen:  
25.2.2020 mennessä:

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä tiedot sivun alaosassa ja maksaminen Paytrailin kautta (organisaatiot voivat maksaa myös laskulla)

Osallistumismaksu:   

Seminaari maksaa 150€;  sisältää luennot, luentomateriaalin, kahvitukset ja lounaan (buffet pe sekä la), lauantaina myös aamupalaa

Iltajuhla:

Illallisen hinta on 30€, sisältäen alkumaljan (kuohuviini), kaksi kaatoa viiniä, runsaan buffetin. Illan ohjelmaan sisältyy myös musiikkia ja tanssia. Musiikista vastaa "Petri Somer Band". Petri Somer on voittanut vuoden 2018 iskelmä Gaalassa Vuoden Musiikintekijän-palkinnon.

Erikoistuvien lääkäreiden stipendit (arvo 180€):

Perjantain iltajuhlassa arvotaan kolme stipendiä seminaariin osallistuville työterveyshuoltoon erikoistuville lääkäreille (arvo 180€, seminaarimaksu + illallinen). Edellytyksenä on STLY:n jäsenyys ja osallistuminen seminaariin sekä iltajuhlaan. Osallistumismaksu ja illallinen on maksettava henkilökohtaisesti. 

Ohjelma:

Tilaisuuden avaavat professori Kari Reijula ja STLY:n puheenjohtaja Minna Pihlajamäki.
Aiheina: Globaali työelämä yritysten ja työterveyshuollon näkökulmasta, työmatkalääketiede, matkatyö ja yritysturvallisuus, sosiaaliturva ja vakuutukset.
Tarkemman ohjelman näet alhaalta päivämäärää vaihtaen. 

Luennoitsijoita kansainvälisistä organisaatioista: Ilmatieteen laitos, Terveystalo Oyj, Kela, Finnair Oyj, Kesko Oyj, Viron työterveyslääkäriyhdistys

Alkaa
27.03.2020 11:30
Päättyy
28.03.2020 13:00
Paikka

Työterveyshuollon ja työlääketieteen

perjantai-meeting

Perjantaisin klo 8.30-9.30

suorana webcastina

Työterveyslääkäriyhdistyksen kautta tavoitat laajalti työterveyslääkäreitä ja työterveyshuollon palveluntuottajia ympäri Suomen.